U bent hier

Online congres Kanker & Leven

Vanwege de COVID-19 uitbraak is het congres Kanker & Leven van 17 april a.s. verplaatst naar 11 september 2020 (10.00 – 12.30 uur). Het is een online congres (webinar) geworden. U bent van harte welkom om hieraan deel te nemen. Inschrijving geeft u toegang tot het online congres en de deelsessies die u na afloop on demand online kunt volgen. De deelsessies blijven 3 maanden beschikbaar. Wanneer u zich al had ingeschreven, uw inschrijving blijft geldig. Als u op deze nieuwe datum niet het congres bij kunt wonen, heeft u recht op volledige restitutie van uw congresinschrijving. U kunt uw inschrijving tot uiterlijk 15 juli 2020 annuleren.

In de behandelfase van kanker ligt de focus vaak op overleven, terwijl de ziekte invloed heeft op het leven in al zijn aspecten. Vanaf het eerste moment moet hier oog voor zijn.
Want wat doet ertoe in het leven van deze persoon met kanker? En wat betekenen de eventuele bijwerkingen van de behandelingen voor deze persoon? Informatie hierover, het meewegen hiervan in de behandelkeuze en verwijzen naa

Tijdens dit jaarlijkse terugkerend congres over de gevolgen van kanker denken steeds meer (para)medisch professionals en patiëntvertegenwoordigers hierover mee. Op dit congres wordt aandacht besteed aan een goede kwaliteit van leven tijdens en na de behandeling van kanker.r zorg voor deze klachten is nodig.

Primeur en jubileum

Deze eerste editie van het jaarlijkse congres Kanker & Leven is een nieuwe start en een jubileum tegelijk. Het is het vervolg op het Kankeroverleverschapsymposium dat vier mooie edities heeft gehad.

Doelgroep

Het congres is multidisciplinair, alle zorgprofessionals zijn welkom. Van verpleegkundigen, psychologen, huisartsen, bedrijfsartsen, diëtisten, onderzoekers en oncologen tot fysiotherapeuten, radiotherapeuten en arbeidsgeneeskundigen. Ook beleidsmakers en vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties zijn nadrukkelijk uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres.

U kunt hier het volledige programma bekijken. 

Praktische informatie

Datum: 
vrijdag 11 september 2020 10:00
Locatie: 
Online
Accreditatie: 
5 punten
Kosten: 
97 euro