U bent hier

Samenwerking in uitvoering

NHG Scholing werkt samen met regionale partners* om beter aan te sluiten bij de scholingsbehoefte en het curriculum in de regio. Het NHG  ontwikkelt onafhankelijke, kwalitatieve en praktijkgerichte nascholing. De samenwerking met de regionale partner wordt door beide partners enorm gewaardeerd. De ambitie van het NHG is om het regionale nascholingsaanbod aan te vullen met scholing die voor de regio lastig zelf te ontwikkelen is. Daarbij maken we gebruik van regionale deskundigen (kaderartsen en andere experts) en werken we in een zakelijk model dat voor beide partners voordelen oplevert. De scholing wordt geleverd aan de regionale partner tegen een standaard tarief per deelnemer. De regionale partner neemt het aanbod op in het curriculum en bepaalt de uiteindelijke cursusprijs voor de deelnemer.

Het programma van de cursus en de docenten worden geleverd door het NHG. De regionale partner verzorgt de organisatie: locatie en catering, en acquisitie en inschrijving van deelnemers. In regio’s waar het NHG geen regionale partners heeft organiseert NHG Scholing zelfstandig nascholing.

Regionale Partner

Indien u interesse heeft om NHG Scholing op te nemen in uw curriculum of in-company scholing aan te vragen, dan kunt u contact opnemen met:

Tessa Vocke, office manager (030-2823559), aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Yvonne Klapdoor, office manager (030-2823526), aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

* Regionale partners van NHG Scholing zijn bijvoorbeeld: WDH, ROS, HAP/HDS, Kwaliteitskring, maar ook: HAGRO, HOED, GHC etc.